Lääkehoidon asiantuntija

Olen aina ollut kiinnostunut ihmiseen ja terveyteen liittyvistä asioista. Jo lukiossa havaitsin, että biologia, kemia ja psykologia kiinnostivat erityisesti. Farmasian alalle ajauduin varman työpaikan perässä, mutta päädyinkin apteekin sijaan yrittäjäksi.

Lääkehoidon kokonaisarviointi (LHKA) -koulutuksen jälkeen tiesin, että haluan auttaa ihmisiä lääkkeisiin liittyvissä ongelmissa. Siksi perustin oman yritykseni Evenmed. On ollut ilahduttavaa huomata, kuinka avoimia ihmiset ovat keskustelemaan omista sairauksistaan ja lääkkeistään. Välillä onkin haastavaa pysyä lääkeaiheessa, sillä minua kiehtoo myös ihmisten tarinat ja elämänkokemukset.  

Yritykseni arvot ovat kuin omia arvojani. Arvoja ovat hyvinvointi, luottamus ja jatkuva kehittyminen. Elämästä kuuluu nauttia ja hyvinvoivana se onnistuu paremmin! Yritykseni tähtää asiakkaan hyvinvointiin, mutta arviointipalvelun onnistuminen tarvitsee luottamusta ja vaatii minulta jatkuvaa kehittymistä niin ammatillisen osaamisen kuin yrittäjyyteenkin liittyen. Työn lisäksi minua kehittää ja kasvattaa perhe-elämä miehen ja 4 pienen lapsen kanssa.Tempora mutantur, nos et mutamur in illis. Ajat muuttuvat, ja me muutumme niiden mukana.